Job Seekers! .. To increase your chances of getting hired:
Post your CV on Bayt by clicking here

Employers! ..
 • To have more exposure on your jobs:
  Post your jobs on Bayt by clicking here
 • To find resumes:
  Check CV search on Bayt by clicking here

 • Author Topic: aiuta le tue scarpe a respirare  (Read 77 times)

  Banning

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1643
  aiuta le tue scarpe a respirare
  « on: 17 May 2019, 10:45:26 AM »
  Je weet [You are not allowed to view links. Register or Login] nu op welk oppervlak je loopt en hoe ver je loopt. Het is dus het beste om de juiste paar schoenen te kopen om comfortabel over dit ruige terrein te rennen; Er zijn echter te veel hardloopschoenen in verschillende stijlen en merken op de markt en de keuze kan je frustreren. Laat ons je helpen.

  Er zijn twee soorten hardloopschoenen die je in winkels kunt vinden. Het belangrijkste verschil tussen de twee soorten ligt in het doel van elk.

  Road-hardloopschoenen zijn ontworpen om snel te lopen op gladde, geprepareerde oppervlakken met weinig stenen. Ze bieden enkele functies die u helpen om dit doel te bereiken, zoals flexibiliteit, ademend vermogen en lichtgewicht; Ze bieden echter geen agressieve treden op hun buitenzool. Ze hebben dus minder grip en ondersteuning om moeilijk terrein aan te pakken.

  Trail-hardloopschoenen zijn [You are not allowed to view links. Register or Login] ontworpen om te kunnen rijden op een ruw en ruig terrein, zoals Spartan Race-terrein, waar je door rotsen, modder, water of andere obstakels loopt. Zij zijn
  zwaarder en duurzamer dan hardloopschoenen voor op de weg en hebben een agressieve en zwaardere buitenzool. Daarom bieden [You are not allowed to view links. Register or Login] ze ondersteuning, bescherming en stabiliteit op oneffen terrein.

  Je gewone hardloopschoenen voor op de weg zijn niet gemaakt voor Spartaanse races en je zou ze niet moeten dragen.

  Nog belangrijker dan het dragen van trailschoenen is het dragen van de juiste trailschoenen. Hieronder volgen de belangrijkste functies waarop u in uw trail-hardloopschoenen moet letten om de juiste te kiezen die u zal helpen obstakels te overwinnen en met plezier te gaan hardlopen.

  In Spartan Races, zul je met allerlei soorten terrein te maken krijgen, dus je hebt schoenen [You are not allowed to view links. Register or Login] nodig die je grip bieden op nat wegdek en trailoppervlakken om je snelheid te verhogen en meer stabiliteit te bieden. Trail hardloopschoenen
  hebben grote nokken buitenzolen, kleverig rubber en agressieve treden. Vermijd dan dat u glijdt op steile hellingen en obstakels en [You are not allowed to view links. Register or Login] bescherm u tegen modderige heuvels, vuil, wortels en rotsen.

  Het gewicht van de schoen be?nvloedt uw hardloopprestaties. Na een lange afstand te hebben gereden, voelt u dat uw been zwaar, stijf en moe wordt. Wandelschoenen met trail moeten dus lichtgewicht zijn en toch de bescherming bieden die u nodig hebt, en ze hebben de voorkeur om flexibel te zijn.

  In Spartaanse races moet je door water rennen en zwemmen in diepe modderpoelen. Daarom moeten je schoenen het vermogen hebben om het water binnen te laten en het zo snel mogelijk uit te laten. Dit mechanisme helpt je schoenen te ademen en voorkomt dat het water absorbeert, zodat je schoenen snel kunnen drogen en hetzelfde gewicht behouden. Vandaar, blijf bij zeer ademende schoenen die "Gore-Tex" gebruiken. Het is perfect voor u om uw voet te beschermen tegen vocht en blisters [You are not allowed to view links. Register or Login] te helpen voorkomen. Het hoeft geen GORE-TEX te zijn, maar een soortgelijk materiaal en constructie helpt zeker.

  Ik las enige tijd geleden een artikel over de New York Times dat, met vermelding van gegevens uit een Running USA-vragenlijst, verklaarde dat 20% van de Amerikaanse hardlopers van plan was hun deelname aan de race te verminderen. De helft van deze hardlopers verklaarde dat toenemende raceprijzen de belangrijkste reden waren.

  Zoals je weet, hebben we een paar maanden geleden een eigen enquĂȘte (je vindt hier enkele van de meest interessante resultaten over je lopende huisdiermuizen en hier over wat voor invloed je hebt op het kopen van een paar hardloopschoenen).

  Een groot deel van de vragen ging over rasvoorkeuren en de hoeveelheid geld die mensen comfortabel zouden uitgeven voor een goed georganiseerde.